Algemene Voorwaarden

Bestellen
Online bestellen of via de email kan 24 uur per dag (zie de bestelpagina). Uw bestelling is pas definitief na ontvangst van een bevestiging per email. Een ontbijt voor de volgende dag bestellen? Dit kan tot uiterlijk 18.00 uur.

De Ontbijtbox kids en het Serviesontbijt kids kunnen alleen worden besteld in combinatie met een Ontbijtbox luxe of extra luxe of een Serviesontbijt.

Telefonisch bestellen is helaas niet mogelijk om miscommunicaties in adres, namen etc. te voorkomen. Uiteraard is het wel mogelijk om telefonisch informatie te krijgen.

Betalen
Het totaalbedrag dient voorafgaand aan de bezorging te worden voldaan. U ontvangt een factuur per email waarbij u middels een bankoverschrijving het bedrag kan voldoen. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen in ons restaurant, De Eetkamer van Giethoorn, om contant of met de pin te betalen. Wij gaan over tot bezorging wanneer wij het totaalbedrag hebben ontvangen.

Bezorging
Bezorging is mogelijk op dinsdag t/m zondag vanaf 07.30 uur. De gewenste bezorgtijd kan worden aangegeven. De definitieve bezorgtijd wordt met u overlegd en bevestigd. Er wordt op de bezorgtijd een marge gehanteerd van maximaal 30 minuten.

De bezorgkosten voor de Ontbijtboxen:
Giethoorn – gratis!
Binnen een straal van 10 km – € 3,95
Binnen een straal van 10 à 20 km – € 7,95
Hierbuiten in overleg.

De bezorgkosten voor het Serviesontbijt (i.v.m. het ophalen van het servies e.d.):
Giethoorn – gratis!
Binnen een straal van 10 km – € 7,95
Binnen een straal van 10 à 20 km – € 14,95
Hierbuiten in overleg.

Het aantal kilometers wordt bepaald aan de hand van Google Maps, vanaf het adres Vosjacht 6b, 8355 CM Giethoorn.

De Ontbijtboxen worden aan de deur afgeleverd.
De Serviesontbijten worden, indien gewenst, op tafel opgedekt. In overleg met de ontvangers wordt het krat met servies e.d. dezelfde dag weer opgehaald. Voor het Serviesontbijt wordt er maximaal één verdieping hoog bezorgd. Hogere verdiepingen zijn geen probleem mits een lift aanwezig. Wel graag aangeven bij de bestelling.

Gelieve het aan te geven wanneer er rekening moet worden gehouden met een adres welke niet met de auto kan worden bereikt. Ook zijn wij graag op de hoogte wanneer het gaat om bijvoorbeeld een vakantiepark met een slagboom of andere situaties waar rekening mee moet worden gehouden.

Adresgegevens
Gelieve de adresgegevens van de ontvanger(s) door te geven.
Wanneer wij geen gehoor aan de deur krijgen op het moment van bezorging, wordt er telefonisch contact opgenomen met de besteller van het ontbijt. Het telefoonnummer van de besteller wordt uitsluitend gebruikt bij geen gehoor aan de deur. In overleg wordt er dan vervolgens bepaald wanneer we het ontbijt eventueel weer aanbieden. Afhankelijk van het nieuw te bepalen bezorgmoment kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn.

Wijzigingen / Annuleren
Een ontbijt wijzigen of annuleren kan tot een dag van tevoren uiterlijk 18.00 uur. Na deze tijd brengen wij de meerprijs, afhankelijk van het product, in rekening van hetgeen er moet worden gewijzigd. Bij een annulering een dag van tevoren na 18.00 uur brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening.

Allergie of dieetwens
Moet er rekening worden gehouden met een allergie of dieetwens? Dan hoor ik dat graag. Er is heel veel mogelijk! Wij zullen de gewenste producten zoveel mogelijk vervangen door vergelijkbare producten. Omdat een dergelijk ontbijt nog iets meer aandacht vereist, kan een aangepast ontbijt worden besteld tot uiterlijk 24 uur van tevoren.

Opmerking en/of vraag
Heeft u een opmerking en/of vraag over Ontbijtservice Giethoorn? Neemt u dan contact met ons op via onze contactpagina.