Moederdag


Home is where mom is… ❤

Op zondag 12 mei a.s zetten we onze mama’s in het zonnetje… Want dan is het Moederdag! Dé dag dat we onze mama’s extra in de watten leggen, extra laten weten hoeveel we ze waarderen en extra lief zijn. Voor die dag heb ik een uitgebreide Moederdagontbijt Giftbox samengesteld.

Een complete box met een heerlijk ontbijtje en als extraatjes een 100% natuurlijk zeepje, een flesje prosecco en een vrolijk veldboeketje ❤

Moederdag 1
De Moederdagontbijt Giftbox is gevuld met verse producten en uiteraard met liefde bereid:

Knapperig meergranen broodje
Roombotercroissant
Gekookt scharrel-ei
Aardbeienmarmelade
Roomboter
Gerookte kipfilet
Jong belegen kaas
Dagvers fruit
Vers geperste jus d’orange
Peper / zout
Blu prosecco piccolo
100% natuurlijk zeepje
Vrolijk veldboeketje

Wij bezorgen de Moederdagontbijt Giftbox op zondag 12 mei a.s. van 07.30 tot 10.00 uur.

De Moederdagontbijt Giftbox is € 27,50 p.p. (excl. bezorgkosten). Zelf ook lekker mee ontbijten? Bestel dan een Ontbijtbox luxe of Ontbijtbox extra luxe erbij. En natuurlijk hebben we ook een Ontbijtbox kids!

Een ontbijt bestellen voor Moederdag? Dit kan op de Bestelpagina. Een Moederdagontbijt Giftbox kan worden besteld tot uiterlijk vrijdag 10 mei 18.00 uur.

Kijk voor alle info over de bezorgkosten, betaling e.d. in de Algemene Voorwaarden.
Moet ik rekening houden met een allergie of dieetwens? Dan hoor ik dat graag. Er is veel mogelijk! Omdat een dergelijk ontbijt nog iets meer aandacht vereist, kan een aangepaste Moederdagontbijt Giftbox worden besteld tot uiterlijk donderdag 9 mei 18.00 uur.