Vaderdag


Dad, well done… I’m awesome!! ❤

Op zondag 16 juni a.s zetten we onze papa’s in het zonnetje… Want dan is het Vaderdag! Dé dag dat we onze papa’s extra in de watten leggen, extra laten weten hoeveel we ze waarderen en extra lief zijn. Voor die dag heb ik een uitgebreide Vaderdagontbijt Giftbox samengesteld.

Een complete box met een heerlijk ontbijtje en als extraatjes een mini giftbox van Jesalon in Giethoorn, een flesje Texels Skuumkoppe en een Skuumkoppe glas ❤

IMG_3832
De Vaderdagontbijt Giftbox is gevuld met verse producten en uiteraard met liefde bereid:

Knapperig meergranen broodje
Roombotercroissant
Gekookt scharrel-ei
Aardbeienmarmelade
Roomboter
Gerookte kipfilet
Jong belegen kaas
Dagvers fruit
Vers geperste jus d’orange
Peper / zout
Texels Skuumkoppe
Skuumkoppe glas
Mini giftbox van Jesalon in Giethoorn

Wij bezorgen de Vaderdagontbijt Giftbox op zondag 16 juni a.s. van 07.30 tot 10.00 uur.

De Vaderdagontbijt Giftbox is € 27,50 p.p. (excl. bezorgkosten). Zelf ook lekker mee ontbijten? Bestel dan een Ontbijtbox luxe of Ontbijtbox extra luxe erbij. En natuurlijk hebben we ook een Ontbijtbox kids!

Een ontbijt bestellen voor Vaderdag? Dit kan op de Bestelpagina. Een Vaderdagontbijt Giftbox kan worden besteld tot uiterlijk vrijdag 14 juni 18.00 uur.

Kijk voor alle info over de bezorgkosten, betaling e.d. in de Algemene Voorwaarden.
Moet ik rekening houden met een allergie of dieetwens? Dan hoor ik dat graag. Er is veel mogelijk! Omdat een dergelijk ontbijt nog iets meer aandacht vereist, kan een aangepaste Vaderdagontbijt Giftbox worden besteld tot uiterlijk donderdag 13 juni 18.00 uur.

IMG_3839